Bel ons: telefoon 038-3377555

  • Home
  • Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over onze Terrasshampoo® behandeling

Welke producten gebruikt u om de vlekken op uw stoep te verwijderen?

De in hoge mate biologisch afbreekbare Terrasshampoo® producten zijn speciaal ontworpen voor het reinigen van terrassen en stoepen.

 

Zal de behandeling de planten rondom mijn huis schaden?

Nee, de behandeling zal de vegetatie rondom uw huis niet schaden. We hoeven uw planten ook niet af te dekken.

 

Maakt u gebruik van hogedrukreiniging voor het reinigen van terrassen?

Bij de eerste behandeling komen wij vaak terrassen tegen waar veel mosgroei is. In deze gevallen reinigen wij het eenmalig met een hogedrukreiniger en terrasshampoo®. Vervolgens komt er bij het onderhoud er van geen hogedrukreiniger meer aan te pas. Terrasshampoo sproeien is genoeg om uw stoep in het vervolg schoon te houden.

 

Hoe lang zullen de vlekken bij mijn stoep en terras wegblijven nadat ik ze met behulp van het Terrasshampoo® systeem heb laten reinigen?

Door het huidige klimaat wordt alles rondom het huis snel groen. Zelfs een nieuwe stoep kan binnen een jaar al groen worden. Het beste is om het jaarlijks zonder hogedrukreiniger met Terrasshampoo bij te houden door de oppervlakken te sproeien.

 

Hoe zit het met jullie doe het zelf producten?

Als u het middel Terrasshampoo® bij ons aanschaft kunt u uw stoep zelf reinigen en bijhouden. Graag helpen wij u op weg.

 

Kan ik niet gewoon bleekmiddel op mijn stoep/terras aanbrengen?

Wees hier heel, heel voorzichtig mee. Een beetje bleekmiddel kan meestal niet veel kwaad maar wij raden het af hier op eigen houtje mee te experimenteren omdat het bij verkeerd gebruik uw stenen kan verbleken en beschadigen.

 

Wat nu als ik de lelijke vlekken gewoon op mijn stoep/terras gewoon laat zitten?

Met de tijd kan het uw gehele stoep/terras bedekken. Bovendien, voeden algen zich met het organische materiaal uit uw stoep. Onbehandeld, zou uw stoep voortijdig vervangen moeten worden, hetgeen duur is. Waarom zou u dat toestaan terwijl u uw stoep professioneel kunt laten reinigen en tot zijn oorspronkelijke en natuurlijke kleur kunt laten herstellen? En dat voor een fractie van de kosten van de vervanging van uw stoep

.

Waarom zou ik moeten kiezen voor een Terrasshampoo® behandeling in plaats van andere locale bedrijven die ook stoepen reinigen?

Door de werking van Terrasshampoo® is er veel minder waterdruk nodig om tot een schoon resultaat te komen. In tegenstelling daarvan gebruiken andere bedrijven wel heel veel waterdruk om de stoep schoon te krijgen. Hoge waterdruk schraapt als het ware de toplaag van de stenen weg waardoor deze beschadigt en vervolgens nog sneller vuil aantrekt. Het Terrasshampoo® reinigingsproces is veilig en effectief. Het resultaat dat wij met ons systeem behalen is zelfs schoner dan met behulp van dure stoom en heetwater machines. Doe eerst goed uw huiswerk voordat u zomaar iemand inhuurt om werkzaamheden aan uw huis uit te laten voeren. Als het gaat om het reinigen van uw terras, is het verstandig om een bedrijf in te schakelen dat gebruik maakt van een veilige en effectieve methode met een onderhoudsplan – kies voor een Terrasshampoo® behandeling.

 

Veel gestelde vragen over de Terrasshampoo® softwash snelreiniger (groene can)

Bij welk weer kan ik het middel het beste toepassen?

Sproei de oppervlakte bij droog weer. Na het sproeien moet het 20 minuten droog weer blijven, een beetje regen zou geen kwaad kunnen maar liever niet.

 

Hoe behandelen als het terras erg begroeid is met mos?

Sproei de oppervlakte goed in met Terrasshampoo®, gebruik meer vloeistof zodat het beter doordringt. Of spuit eerst het mos weg met een hd reiniger om het verbruikt te beperken.

 

Hoe behandelen bij warm weer?

Sproei de oppervlakte eerst met water en pas daarna met de Terrasshampoo® anders heeft u meer van het middel nodig.

 

Hoe behandel ik andere oppervlakken rondom het terras?

Houd altijd een tuinslang bij de hand bij het sproeien met Terrasshampoo®. Het beste kunt u alle schilderwerk zoals boeidelen en kozijnen eerst insproeien met een sopje van groene zeep met water 1:10. Sproei oppervlakken als schilderwerk en kozijnen eerst nat met water en houd het ondertussen nat in geval er wat van het middel op komt. Terrasshampoo® niet laten indrogen op schilderwerk in de sterkste verdunning 1:3.

 

Hoe behandel ik vegetatie tijdens het sproeien met Terrasshampoo®?

Besproei de vegetatie met water alvorens u met het middel aan het werk gaat. Na het sproeien met het middel kunt u de vegetatie wederom met water afspoelen.

 

Hoe kan ik het Terrasshampoo® concentraat het beste vermengen?

Straatwerk - 1:3

Nabehandelen 1:5

 

Hoe behandel ik het terras of stoep het beste?

Besproei de stenen totdat ze vochtig worden van het middel. Laat 20 minuten inwerken en spuit het af met een HD reiniger. Of doorweek de stenen met het middel, besproei bovenmatig. Wacht 20 minuten. Is het resultaat schoon laat het middel vervolgens zitten en laat het regen het werk voor u doen of spuit met een tuinslang na. Is het resultaat nog niet naar wens, besproei de stenen nogmaals met het middel totdat het gewenste resultaat behaald is. Nadat u een schoon resultaat heeft behaald kunt u eens per jaar of pas wanneer het weer groen begint te worden het middel op de stenen sproeien en deze het werk laten doen, zonder gebruik te maken van een HD reiniger.

 

Wat doet Terrasshampoo® met mijn kleding?

Draag bij het sproeien met het middel synthetische kleding of 100% polyester anders kunt u vlekken in uw kleding krijgen. Waarschuw dus ook altijd anderen rondom het huis dat u aan het sproeien bent.

 

                     offerte aanvragen button terrasshampoo                    vraag stellen button terrasshampoo   
Joomla SEF URLs by Artio